Hungarian
English
Termékek
Trabucco Exceed SW 7000 orsó
123.475 Ft
95.000 Ft
Kedvezmény: 28.475 Ft 23%

Trabucco Exceed SW 7000 orsó

123.475 Ft
95.000 Ft
Kedvezmény: 28.475 Ft 23%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 24.
Cikkszám: 032-67-700
Egységár: 95.000,00 Ft/db

Leírás

Az édes vizi horgászat iskolájában a szürke harcsa, e nemes, harcias nagyon komoly ellenfél nem hagy lehetőséget, sem számunkra, sem felszerelésünk számára, hogy az utolsó pillanatban improvizáljunk. Ez a kulcsa ez elsődlegesen használható orsóknak, melyek nagyobb távolság esetén is képesek szembe nézni az akár 2 méternél is hoszabb, erős, izmos halakkal, de megfelelően könnyűek ahhoz, hogy a horgász akár néhány órás fárasztás során sem fáradjon el. Kulcsfontosságú, hogy számolhassunk vele a fárasztás minden pillanatában, amikor akár csak egy fordulatot is tudunk rajta tekerni. Fontos, hogy a fék ellen tudjon állni egy ilyen harcnak és a fejét rázó ragadozót a megfelelő irányba tudjuk fordítani a kellő pillanatban, akkor is, ha a zsirór már zúg és a bot recseg. Aki ezt próbálta, tudja mire gondolunk…és tudja azt is, hogy ez az érzés megszállhat bennünket és életünk értelmévé válhat…és végül tudja, hogy ehhez szüksége van egy Exceed orsóra.Felső kategóriás, akár sós vízi horgászatra is alkalmas, az extrém tengeri ill. rekord méretű harcsák horgászatokhoz nélkülözhetetlen rozsdamentes anyagokból készített technológiai koncentrátum.

A KONCEPCIÓ :

FULL METAL BUDY, azaz teljes mértékben fémből, Al-Si-Cu-Mg ötvözetből készített 760 gr-os  abszolút megbízható orsó minden körülmény között. Az extra erős hajtókar a legnagyobb halak kifogásánál sem hagyja cserben gazdáját.

A precíz és nagy teljesítményre tervezett mikrometrikus fékrendszer sárgarézréz alapra lett építve hogy, a hibátlan működés hosszútávú legyen. A dupla méretű lamellák rozsdamentes acél és karbonszövet kombinációja.

A belső hajtás mechanika lelke a mangánbronzból gyártott tengely és precíz fogaskerék, valamint a 10+1 db  inox csapágy.

Állandó, egy irányú visszaforgásgátló rendszer.

Az orsó szíve az extra könnyű alumínium és karbon verhetetlen  párosából készült.

Az összeroppanthatatlan dob belsejében 2 db rozsdamentes golyóscsapágy biztosítja a hibátlan forgást.

A kuplung szerkezet 30 kg-os fékerőt biztosít, ami peremfutó orsónál a fizikai határokat döngeti.

Az orsótest és a kuplungrendszer teljesen zárt , a por ill. víz bejutása kizárt.

A gyakran nagy hőhatásnak kitett zsinórvezető görgő anyaga csak a prémium kategóriánál használatos  TITÁN, ami rendkívül jó  hőelvezető képességű anyag.

Jelenleg 4 méretben kapható, de várhatóan az év végére két kisebb testvérrel is gyarapodik a TRABUCCO EXCEED család.

TRABUCCO EXCEED kompromisszumok nélkül.

Tulajdonságok

Áttétel cm 4,1:1(88)
Csapágy 10+1
Dobkapacitás 40 lb-300 m
Méret 7000
Tömeg 763g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.