Hungarian
English
Termékek

Forgó, kapocs és karika

A különféle forgók, kapcsok és karikák bár viszonylag kisebb méretű, ugyanakkor annál fontosabb részei a horgászfelszerelésnek. Merthogy a szerelék velük együtt lehet teljes és segítheti kellőképpen az eredményes horgászatot.

Ennek szellemében gondoskodtunk róla, hogy ezen az oldalon széles választékban legyenek elérhetők a műcsalis pisztránghorgászatot hatékonyan támogató forgó-, kapocs-, illetve karikatípusok. Nyugodtan lehet tehát böngészni és keresgélni az oldalon a célokhoz leginkább passzoló termékek után. Illetve bátran kattintsunk is a szimpatikusnak tűnő opciók adatlapjára további információért!
Rendezés:

VANFOOK EXPERT SNAP ES-01-00 kapocs, 10 db/csg

Cikkszám: VF-ES-01-00
1.750 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

DECOY V KAPOCS 1 13db

Cikkszám: IM-DC-810927
1.390 Ft 1.250 Ft
140 Ft 10%
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

VANFOOK EXPERT SNAP ES-01-0 kapocs, 10 db/csg

Cikkszám: VF-ES-01-0
1.750 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

Decoy Nyitott forgó 7 db

Cikkszám: IM-DC-821732
1.390 Ft 1.110 Ft
280 Ft 20%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.

VANFOOK VSR-B Split Ring 0 karika 110db

Cikkszám: VF-VSR-B-0
2.885 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

VANFOOK VSR-B Split Ring 00 karika 110db

Cikkszám: VF-VSR-B-00
2.885 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.

Herakles Area Flat Split Ring 2,5mm kulcskarika 20 db/csg

Cikkszám: FIA-GMHKSP25
880 Ft
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.

Herakles Area Flat Split Ring 3,5mm kulcskarika 20 db/csg

Cikkszám: FIA-GMHKSP35
880 Ft
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.

Herakles Area Flat Split Ring 3,0mm kulcskarika 20 db/csg

Cikkszám: FIA-GMHKSP30
880 Ft
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.
A forgók, kapcsok, karikák keresésének praktikus szempontjai

Ahogy gyakorlatilag a horgászfelszerelés minden egyes eleme kapcsán elmondható, úgy forgót, kapcsot és karikát is az összhangot keresve célszerű keresni. Vagyis a méret szempontjából törekedjünk rá, hogy a választott darabok szinkronban legyenek a felszerelés többi összetevőjével.

A másik fontos szempont, ha a végszerelékhez, illetve a kivitelezni kívánt módszerhez mérten választunk. Műcsalis pisztránghorgászatokhoz felszerelést, kiegészítőket keresve persze viszonylag korlátozott a célravezető módszerek tárháza, ugyanakkor tényleg érdemes ezt is figyelembe venni.

Már csak azért is, mivel a megfelelő típusú forgók, kapcsok és karikák beszerzésével nagyban elősegíthető, hogy a műcsali vagy műlégy cseréje, vagy a szerelék módosítása pikk-pakk megtörténjen.

Amire szintén nem árt tudatosan figyelni a kiválasztás és a használat ideje alatt

Ugyebár nem nehéz belátni, hogy viszonylag kisebb méretű kiegészítőkről van szó, amelyek viszont ha kellenek, akkor gyorsan kellenek. Ennek megfelelően nem árt előre kitalálni, hogy miként szeretnénk megoldani a tárolásukat és a szállításukat. Pláne a műcsalis pergető horgászatok keretei között, amelyek ugyebár cserkelős pecának számítanak. 

Úgyhogy kiemelten előnyösnek bizonyul, ha a felszerelés ezen kiegészítőit praktikus dobozban tudjuk tárolni. A doboz pedig kerüljön kényelmes és praktikus horgásztáskába, amit könnyedén magunkkal vihetünk horgászat közben.

Gyakorlati segítség az oldalon belüli minél egyszerűbb kereséshez

Hogy minél egyszerűbb legyen keresni az oldalon belül, mindenképp ajánljuk a lap bal szélén elérhető szűrők használatát. Így gyakorlatilag egy-egy kattintás, és máris szűkíthető a találati lista akár az átmérő, a terhelhetőség, akár a méret alapján.

Ha pedig egy füst alatt szívesen letudnánk az egyéb eszközök és kiegészítők beszerzését is, akkor kattintsunk a lap tetején a sárga “termékeink” gombra! Ezt követően mindössze annyi lesz a teendő, hogy a lenyíló menüsorból kiválasztjuk a számunkra releváns kategória nevét. Így tényleg perceken belül kivitelezhető akár egy komplett beszerzés is, teljes mértékű felkészülést biztosítva a soron következő horgászatokhoz.

Ha sikerült választani, máris mutatjuk a rendelés célravezető módját!

Első körben adjuk hozzá a kosárhoz a választott forgó, kapocs és karika típusokat, méghozzá a rendelni kívánt mennyiség beállításával együtt! Ugyanezen módon egészítsük ki a kosarat az összes többi rendelni kívánt termékkel!

Következő lépésként jobb felül kattintsunk a kosár ikonra, majd töltsük ki a megrendelő űrlapot! Miután beállítottuk a fizetési és átvételi módot is, egyszerűen csak küldjük el a rendelést! Innentől kezdve már nem kell sokat várni, hogy kéznél legyenek a megrendelt termékek.