Hungarian
English
Termékek

Jogfenntartás

JOGFENNTARTÁS 
www.damil.hu weboldal az Árgus Kkt szellemi terméke. A www.damil.hu domain az Árgus Kkt  tulajdona. A weboldal tartamának másolása, felhasználása, annak változatlan, vagy nagyrészt azonos tartalmának mind szöveges, mind képi átvétele az Árgus Kkt külön írásos hozzájárulása nélkül tilos és díjköteles. A honlapon található termékadatok, termékleírások és termékfotók kizárólag az Árgus Kkt által adott felhasználói jog birtokában használhatóak fel és jeleníthetőek meg más honlapon.
Amennyiben az Árgus Kkt ezen adatokat harmadik személy honlapján bizonyíthatóan azonos formában észleli kötbérigényét érvényesíti.
Harmadik személy a honlap tartalmának másolásával, átvételével és saját honlapján történő megjelenítésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja kötbérfizetési kötelezettségét, miszerint másolt bekezdésenként 1000 EUR kötbér fizetésére köteles. A jogosulatlan felhasználó elfogadja továbbá azt is, hogy a bizonyításhoz közjegyzői tanúsítás alkalmazása esetén a tanúsítás megléte önmagában bizonyítja a másolás tényét.