Hungarian
English
Termékek

Zsinór kombó

Zsinór kombó, avagy legyen minél könnyebb, egyszerűbb és praktikusabb a damil választás! Pontosan ez a megfontolás vezérelt minket, amikor az oldalon megtalálható kombinációkat kitaláltuk és elérhetővé tettük.

Különösen azoknak a horgászoknak jelenthetnek kézenfekvő választást az itt elérhető termékek, akik feeder, bojlis vagy egyéb fenekezős horgász módszerhez szeretnék megoldani a damil beszerzését. Mindenképp érdemes egyenként végig kattintani a zsinór kombó variációkat, ha pedig megtetszik bármelyik, akkor az adatlapon minden szükséges tudnivaló elérhető róla.

Rendezés:

Trabucco T-Force Xps Method Feeder 300 m 0,22 mm zsinór kombó

Cikkszám: KOMBO-ZS-003
13.535 Ft 10.557 Ft
2.978 Ft 22%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.

Trabucco TF XPS Master Cast HV 1200m 0,30mm monofil zsinór kombó

Cikkszám: KOMBO-ZS-002
24.545 Ft 19.145 Ft
5.400 Ft 22%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.

Trabucco T-Force Xps Long Cast Fluo 1200 m 0,30 mm zsinór kombó

Cikkszám: KOMBO-ZS-001
24.470 Ft 19.087 Ft
5.383 Ft 22%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.

Trabucco T-Force Xps Method Feeder 300 m 0,20 mm zsinór kombó

Cikkszám: KOMBO-ZS-004
12.770 Ft 9.961 Ft
2.809 Ft 22%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.

Milyen elemekből állnak össze a zsinór kombó variációk?

Ahogy a webáruházunkban elérhető új kombó termékek esetében is elmondható, az egyes szettek és kombinációk elemei remekül kiegészítik egymást. Zsinóroknál ennek a lényege, hogy a főzsinór mellett dobóelőkét is beletettünk a csomagba.

Hogy miért? Mert nagyobb távolságokra horgászva bedobásnál a damil extra terhelést kap. Így alapesetben megeshethe, hogy az erőteljes dobómozdulat hatására az etetőkosár súlyától esetleg szakadás következne be.

Pontosan ezért tettük lehetővé, hogy a célokhoz leginkább passzoló főzsinór mellett egy füst alatt a dobóelőke beszerzése is kivitelezhető legyen. Speciális kialakítással, tökéletesen illeszkedve az extrém nagy dobások követelményeihez.

Néhány praktikus javaslat a minél tudatosabb választáshoz

A legpraktikusabb megközelítés első körben az, ha a főzsinórra vonatkozó paramétereket vesszük figyelembe. A vastagságot, a szakítószilárdságot és a fizikai paramétereket mindig a felszerelés, a bot, az orsó és a végszerelék karakterisztikájához a legjobb igazítani.

Előkezsinórnál a legjobb megoldást a speciális elvékonyodó kivitelek jelenthetik. Nagy előnyük, hogy a végszerelék irányába vékonyodnak. Így dobásnál biztosítják a szükséges erőt, miközben a hal irányából kellő finomságot kölcsönöznek a végszereléknek.

Fel szokott merülni kérdésként, hogy milyen hosszú legyen a dobóelőke hossza. A leginkább bevált gyakorlat azt mutatja, hogy a legjobb megoldás a bot kétszereres hosszának megfelelő előkét kötni. Ehhez az úgynevezett Albright-csomó biztosíthat erős, strapabíró megoldást.

Adunk pár ötletet, hogy még könnyebben menjen az oldalon belüli keresés

Zsinór kombó változatokból, mivel relatíve könnyen átlátható a választék, így akár egyesével is végig kattintható a paletta. Lényeges ezzel együtt, hogy webáruházunkban az egyéb horgász eszközök beszerzése is pillanatok alatt megoldható.

Nem kell mást tenni, mint a lap tetején a sárga “termékeink” gombra rányomni. Utána már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória nevét. Természetesen az egyes kategóriákon belül is egyszerűsíthető a keresés.

Ehhez a legjobb megoldás a lap bal szélén elérhető szűrő funkciók használata. Csak rá kell nyomni az egyes szűrési feltételekre, és máris nagyobb lehet a fókusz akár az ár, a gyártó, a kivitel vagy az egyéb paraméterek szempontjából.

Amint sikerült a választás, így fog kinézni a rendelés menete

Minden választott terméknél állítsuk be a rendelni kívánt mennyiséget, majd adjuk őket a kosárhoz. Miután megtaláltuk, amire épp szükségünk van, jobb felül válasszuk a kosár ikont, így máris a megrendelő űrlaphoz jutunk.

Adjuk meg figyelmesen az adatainkat, és állítsuk be a fizetési és átvételi módot, majd küldjük el a rendelést. Ezután már nem is kell sokat várni, és a frissen beszerzett zsinór kombó akár a kedvenc horgász vízen is kipróbálható lehet.