Hungarian
English
Termékek

Görgő

A görgő rendelkezésre állása elengedhetetlen ahhoz, hogy egy rakósbotos horgászatot a megfelelő hatékonysággal és eredményességgel lehessen űzni. Ez az eszköz segít abban, hogy rövidítésnél a bot hosszabbik tagja kényelmesen hátratolható legyen. Pontosan emiatt fordítottunk kiemelt figyelmet rá, hogy a webáruházunkban ne okozhasson gondot a beszerzés. 

Az oldalon belül többféle kivitelben adott a lehetőség a görgők kiválasztására, egytől egyig kiváló minőségben. Bátran lehet tehát keresgélni a kínálatunkban, ha pedig egy-egy terméket szimpatikusnak találunk, csak kattintsunk az adatlapjára.

Rendezés:

Top Range Specialist Pole Rod Rest, görgő

Cikkszám: 086-20-410
12.115 Ft 9.690 Ft
2.425 Ft 20%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. július 23.

Milyen funkciót kell betöltenie alapvetően ennek az eszköznek?

Nagyjából hasonlót, amit a bottartó és rod pod kategóriába tartozó valamennyi eszköz esetében joggal várhat el az ember. Az alapvető funkció az éppen használt horgászbot biztonságos, kényelmes és praktikus alátámasztása horgászat közben.

Annyi különbség persze mindenképp megemlíthető, hogy jelen esetben speciálisan a rakósbotos horgászat műfajáról van szó. Ahol a pálca hossza 10-13 méter is lehet. A görgő azért kell, hogy rövidítésnél a bottest kényelmesen hátratolható legyen.

Méghozzá másodpercek alatt, bármiféle ellenállás vagy akadályozó tényező nélkül. Így amikor bevágás vagy újbóli csalizás történik, azt időveszteség nélkül meg lehet tenni. Ebben rejlik tehát az eszköz hozzáadott értéke.

Görgő beszerzésekor az alábbiakra érdemes odafigyelni

Az egyik elsődleges szempont a magasság. Amit értelemszerűen ahhoz kell hangolni, ahogy a horgászatunk alapvetően kinéz. Manapság a gyártók egyébként állítható lábakkal segítenek alkalmazkodni a part menti viszonyokhoz.

Hasonlóképp lényeges faktor az anyagok minősége. Leginkább az alumínium és rozsdamentes acél kombinációjából készült görgőkkel járhatunk jól, amelyek bár könnyűek, mégis bírják a strapát. A bottesttel érintkező felületek pedig gumizást kapnak ideális esetben.

A harmadik kulcsfontosságú tényező a három nagy terpesztésű láb megléte. Amelyek ha kellőképpen stabilak, akkor maximális biztonságot tudnak adni a horgászat ideje alatt. Még akkor is, ha extrém szélben kell megoldani a pecát. 

Fontos, hogy nálunk a rakósbotos horgászat egyéb eszközei is beszerezhetők

Ennek köszönhetően rengeteg idő és energia spórolható meg. Nincs más teendő, mint a lap tetején kattintani a sárga “termékeink” gombra, majd kiválasztani az aktuálisan keresett termék kategória nevét.

Egy-egy kategórián belül könnyíthető a keresés, mégpedig a lap bal szélén elérhető szűrő funkciók segítségével. Így mindössze egyetlen kattintás, és máris fókuszáltabb lehet a találati lista, akár az ár, a gyártó vagy többek között a méret alapján.

MInden egyes kategóriaoldalon sorba is rendezhetők a termékek. Csak a lista jobb felső sarkában lévő szempontok között kell választani, és máris tetszés szerint variálható a termékek felsorolása.

Amennyiben sikerült a választás, máris mutatjuk a rendelés menetét

Először is adjuk hozzá a kosárhoz azt a görgő változatot, amelyik a legjobban elnyerte a tetszésünket. Járjunk el ugyanígy az összes többi olyan termék kapcsán is, amelyeket szintén be akarunk szerezni.

Ha megvagyunk, következő lépésként jobb felül nyomjunk rá a kosár ikonra. Töltsük ki lépésről lépésre a megrendelő űrlapot, majd amikor ellenőriztük az adatainkat, csak küldjük el a rendelést.

Innentől nem kell már sokat várni, hogy a megrendelés kéznél legyen, vagyis a frissen beszerzett horgász eszközök akár a vízparton is tesztelhetők legyenek.