Hungarian
English
Termékek

Csalizó bottartó

Egy csalizó bottartó praktikus segítséget jelenthet a vízparton annak érdekében, hogy az etetőkosár megtöltése, a csali gondos felhelyezése és a szerelék átnézése kényelmesen, a bot vagy az orsó sérülése nélkül történhessen meg.

Ezért is fordítottunk gondot arra, hogy az oldalon ebből a horgász eszközből is többféle kivitel álljon rendelkezésre. Változatos színben és kivitelben, hogy a választást a felhasználás céljaihoz lehessen igazítani. Érdemes kattintani a szimpatikus termékek adatlapjára további infókért, a lap alján pedig bónusz segédlet is elérhető a megrendeléshez.

Rendezés:

Csalizó bottartó

Cikkszám: CP-CSALIZO-BOTT
2.290 Ft 1.945 Ft
345 Ft 15%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.

A csalizó bottartó hasznosításának lehetőségei

Az eszköz ugyanolyan praktikus, akárcsak bármilyen bottartó és rod pod. A talajba leszúrható részét a vízpart azon részébe érdemes rögzíteni, ahol kézre állhat, miközben két dobás között csalizunk, és betöltjük az etetőanyagot.

Ki-ki eldöntheti, hogy ez jobb vagy bal kézről essen, közel a székhez vagy ládához, netán kicsit távolabb. A legfontosabb arra figyelni, hogy a művelet közben a horgászbot és az orsó ne a talajjal érintkezzen.

Ennek az lesz a hozzáadott értéke, hogy a felszerelés nem sérül, nem lesz sáros, és a por vagy a nedvesség sem száll rá. Közben pedig gyorsabb és hatékonyabb lehet a csalizás menete, hogy a szereléket minél hamarabb vissza tudjuk dobni a horgász helyre.

Néhány szempont a minél tudatosabb választás jegyében

Mindenekelőtt az anyagminőséget érdemes jól megnézni. A leszúró résznek kellően strapabírónak és élesnek kell lennie. Mindez azért lényeges, hogy akár a keményebb talajon se jelentsen gondot az eszköz rögzítése.

A felülső tartórész lehet akár műanyagból vagy fémből is. Lényeg, hogy gond nélkül elbírja a horgászfelszerelés súlyát anélkül, hogy meghajlana vagy egyszerűen kidőlne a talajból. Ezekre kell tehát első körben figyelni.

Számít egyébként a méret is. Ebből a szemszögből előny lehet, hogy bizonyos kivitelek akár összecsukható változatban is beszerezhetők. Ennek köszönhetően egyszerűbb lehet a szállításuk, valamint a tárolásuk.

Így szerezhetők be a legkönnyebben a nálunk elérhető horgász eszközök

Fontos még egyszer hangsúlyozni, hogy minden termékünk adatlapja kattintható. Márpedig célszerű is megnézni az adatlapokat, mert azok bővebb leírást tartalmaznak a paraméterekről, illetve a hasznosítás előnyeiről.

Minden kategóriaoldalon beépítettünk egy szűrő funkciót. Ezt a lap bal szélén lehet elérni. Előnye, hogy egy-egy kattintással szűkíteni lehet akár a csalizó bottartók listáját is akár az ár, a méret, a típus vagy egyéb szempontok szerint.

Ha pedig a csalizás egyéb eszközeire, netán másfajta horgászfelszerelésre van szükség, akkor a lap tetején a “termékeink” gombot kell választani. Utána a legördülő menüsorból csak rá kell nyomni a keresett kategória nevére.

Amit a rendelés menetéről tudni érdemes

Első lépés, hogy a választott csalizó bottartó terméket adjuk hozzá a kosárhoz. Hasonló a teendő minden egyéb megrendelni kívánt terméknél. Ha kész vagyunk, az oldal jobb felső sarkában válasszuk a kosár ikont.

Következhet a megrendelő űrlap kitöltése. A fizetés, valamint az átvétel módját szintén ezen a ponton lehet kiválasztani. Ha minden adat stimmel, akkor csak el kell küldeni a rendelést. 

A visszaigazolás perceken belül meg fog érkezni e-mail formájában, mi pedig ezzel párhuzamosan elkezdünk dolgozni a kézbesítésen, hogy a beszerzett termékek mielőbb a vízparton is kipróbálhatók legyenek.