Hungarian
English
Termékek

Horgász talicska

Egy kiadós horgászat előkészítése szempontjából a horgász talicska elképesztően hasznos eszköznek bizonyulhat. Így a horgászhelyre pakolás, illetve a peca végén a visszapakolás úgy történhet meg, hogy nem kell extra fizikai erőt kifejteni.

Mindenképp jó hírnek számíthat, hogy itt az oldalon belül bármiféle gond nélkül megoldható a céloknak megfelelő horgász talicska beszerzése. Tartós jelleggel, strapabíró kivitelben, akár a hozzá passzoló kiegészítőkkel együtt. Úgyhogy csak bátorítani tudunk mindenkit az oldalon belül történő keresésre, illetve a kiszemelt termékek adatlapjára való kattintásra, ahol több információ is elérhető.

Rendezés:

K-Karp Cord, rögzítőgumi

Cikkszám: 191-20-010
3.185 Ft 2.550 Ft
635 Ft 20%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.

CarpZoom Max szerelékes kocsi

Cikkszám: CZ-CZ6314
22.990 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 05.

K-Karp Spider Cord, rögzítőpók

Cikkszám: 191-20-020
9.005 Ft 7.205 Ft
1.800 Ft 20%
RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. május 31.

CarpZoom Szerelékes kocsi

Cikkszám: CZ-CZ8081
19.990 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 05.

CarpZoom Dupla kerekes talicska

Cikkszám: CZ-CZ0184
39.990 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 05.

Delphin FIXER 2db 60cm többfunkciós hevederek

Cikkszám: DEL101001625
2.570 Ft 2.315 Ft
255 Ft 10%
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 05.

Mi mindent érdemes figyelembe venni a horgász talicska kiválasztásakor?

A legjobb a dolgot onnan megközelíteni, hogy mekkora mennyiségű horgászfelszerelés “betalicskázása” a cél. Merthogy kétség sem férhet hozzá, a horgász talicska szempontjából rendelkezésre álló kapacitás kulcsfontosságú.

Persze a nagyobb kapacitáshoz erőteljesebb teherbírás is szükséges. Ideális esetben a választott horgász talicska strapabíró szerkezettel rendelkezik, erős és nagy kerekekkel van ellátva, és elég masszív ahhoz, hogy akár hepehupás utakon is könnyű legyen tolni.

Az sem árt persze, ha a választott horgász talicska nemcsak terepen dolgozik a kezünk alá, hanem az autóban is sikerül helyet találni neki. Ezek mind-mind számíthatnak, amikor a leginkább optimális talicska megtalálása a cél.

Nem árt gondolni a horgász talicska kiegészítők beszerzésére is

Gondoljunk csak bele, hogyan is történik a sátor, a horgászbotok, a horgásztáskák, az etetőanyagok és csalik “betalicskázása”. Megpakoljuk a szerkezetet, aztán igyekszünk úgy manőverezni, hogy menet közben lehetőleg minden a horgász talicskán maradjon.

Ezt viszont csak úgy lehet kellő hatékonysággal megoldani, ha a horgász talicska beszerzése mellett gondolunk néhány kiegészítőre. Olyanokra, amelyeknek a segítségével a cipelni kívánt eszközök rögzítése is megoldható.

A horgász talicska mellett tehát a rögzítő gumi, illetve a rögzítő pók beszerzése is egyértelműen hozzáadott értékkel bírhat. Annál is inkább, mivel aránylag olcsón beszerezhető, de annál hasznosabb kiegészítőkről van szó.

Némi segédlet az oldalon belüli hatékony kereséshez

Első körben azt érdemes átgondolni, hogy a horgász talicska vagy a kiegészítők beszerzése legyen a nulladik lépés. Majd ezek alapján kattintsunk arra a kategóriára, amelyiket aktuálisan keresni szeretnénk.

Mindenképp ajánlott kattintani a kiszemelt termékek adatlapjára is. Különösen azért, mert az adatlapokon részletes leírás található az adott termék fizikai paramétereiről, illetve a vele kapcsolatos fontosabb tudnivalókról.

Ha pedig a horgász talicska beszerzésével együtt más horgászeszközök beszerzése is cél, ez is könnyedén kivitelezhető az oldalon. Csak kattintsunk a lap tetején a “termékeink” gombra, majd válasszuk ki a számunkra releváns kategóriák nevét.

Miután sikerült választani, így nézhet ki a rendelés menete

Ha megvan a kiszemelt horgász talicska, csak adjuk hozzá a kosárhoz. Tegyük ugyanezt a beszerezni kívánt kiegészítőkkel, illetve az egyéb horgász eszközökkel is. Ha mindent sikerült megtalálni, jobb felül válasszuk a kosár ikont.

Menjünk végig a megrendelő űrlapon, precízen kitöltve az adatainkkal, illetve kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Miután elküldtük a rendelést, maximum néhány napot kell csak várni, és akár már ki is tudjuk próbálni a választott horgász talicskát.