Termékek Menü

Ajándékutalvány vásárlás és felhasználás

Tudnivalók a damil.hu ajándékutalványok vásárlásáról és felhasználásáról


1. Az ajándékutalvány címletei
Az ajándékutalvány 1.000, 5.000 és 10.000 Ft-os címletekben kerül kibocsátásra.


2. Az ajándékutalvány formája
Az ajándékutalvány kizárólag elektronikus (PDF) formában vásárolható meg, azt emailben tudjuk eljuttatni a vevőnek. Nyomdai úton előállított ajándékutalványt sajnos nem tudunk küldeni, de a vásárlónak lehetősége van az elektronikus utalványt kinyomtatni.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kinyomtatott utalvány önmagában a kedvezmény igénybevételére nem alkalmas, nem helyettesít készpénzt és nem számviteli bizonylat. A nyomtatás csak saját célra végezhető el (például a megajándékozottnak történő átadás céljából).


3. Az ajándékutalvány azonosítása és érvényessége
Az ajándékutalvány tartalmazza az alábbi adatokat:

  • Címlet (1.000 Ft / 5.000 Ft / 10.000 Ft )
  • Utalvány kód
  • Érvényesség

Az utalványt a címletben megadott összegben lehet beváltani a damil.hu webáruházban.
Az utalvány kód segítségével lehet érvényesíteni az utalványt a fizetés során. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az utalvány érvényesítése kizárólag a kóddal lehetséges. A kinyomtatott utalvány semmilyen formában nem használható érvényesítésre.
Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes. Az érvényesség lejártát követően az utalvány nem használható fel, nem aktiválható újra és visszavásárolni sincs módunkban.


4. Az ajándékutalvánnyal vásárolható termékek
Az ajándékutalvány a damil.hu webáruházban forgalmazott összes termék megvásárlására felhasználható.

5. Az ajándékutalvány megvásárlása és kiszállítása
Az ajándékutalvány kizárólag a damil.hu webáruházban vásárolható meg (Ajándéktárgyak).
Egyszerre tetszőleges számú és címletű ajándékutalvány tehető a kosárba.
Az ajándékutalvány fizetése kizárólag előre fizetéssel (bankártyás fizetés, paypal, banki utalás) történhet. Az összeg számlánkra érkezése után az utalványokat email mellékleteként elektronikus formában (PDF) juttatjuk el a vásárló által megadott email címre.
Az ajándékutalvány összege általános forgalmi adót nem tartalmaz, áfa körön kívüli termék, így a róla kiállított számla 0%os ÁFA-t tartalmaz, melyet postai úton juttatjuk el a vásárló által megadott szállítási címre.


6. Ajándékutalvány beváltása
Az ajándékutalvány beváltása kizárólag a damil.hu webáruházban lehetséges, az utalványon megadott határidővel bezárólag. A határidő utáni beváltás nem lehetséges és a határidő meghosszabbítására sincsen mód.
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható át.
Az utalvány beváltása a fizetés során az utalványkód megadásával történik. Egy fizetés során alavetően csak egy kód használható fel, de több kupon egyidejű felhasználására is van mód. Ebben az esetben kérjük keressen minket az ügyfélszolgálatunkon.
A fizetéskor megadott ajándék utalvány értéke a számla végösszegéből kerül levonásra. Amennyiben a fizetendő számla értéke nagyobb mint az ajándékutalvány értéke, úgy a különbözetet a vásárlónak kell megfizetni az általa kiválasztott fizetési módon.
Abban az esetben, ha a számla végösszege kisebb, mint az utalvány értéke, úgy a különbözetet nem áll módunkban visszafizetni és azt a nem lehet egy másik fizetésre felhasználni. Ebben az esetben tehát a különbözet elvész.

7. Biztonság
Az utalvány nem személyhez kötött. A kód ismeretében átruházás nélkül is bárki beválthatja.
Ezért kérjük, hogy fokozott figyelemmel járjon el az ajándékutalvány kezelése során, mert az illetéktelenfelhasználás esetén nincs lehetőségünk utólagos korrekcióra.