Hungarian
English
Termékek

"8 karikás" garancia

A 8 karikás haltartó szák óriási, bőven több mint elég. Épp úgy, ahogy a garanciánk.

Mi ezeket nyújtjuk Neked:

 

Garancia

 

1. Horgászbarát Garancia

A damil.hu-nál az a célunk, hogy a vásárlásod a lehető legkényelmesebben és legegyszerűbben történjen meg. Éppen ezért bevezettük a Horgászbarát Garanciát, mellyel biztosítjuk, hogy minden lépésben a Te kényelmed és elégedettséged lesz az elsődleges szempont.
A damil.hu-nál minden folyamatot úgy alakítottunk ki, hogy a vásárlásod zökkenőmentes és kellemes élmény legyen. A Horgászbarát Garancia azt jelenti, hogy minden kérdésedre gyorsan és hatékonyan válaszolunk, a rendelésed pedig egyszerűen és gyorsan leadhatod. Ha problémába ütközöl, csapatunk készen áll, hogy segítsen, és megoldást találjon a helyzetre.
Személyre Szabott Ügyfélszolgálat: Az elégedettséged a legfontosabb számunkra. Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van a termékkel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalt ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy segítsen megoldani a problémát.

2. Elégedettségi Garancia

Tudjuk, mennyire fontos számodra a minőségi horgászfelszerelés, ezért Elégedettségi Garanciát vállalunk. Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a vásárolt termékkel, visszaküldheted nekünk, és mi vagy kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

3. Árgarancia

Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű Trabucco, Rapture, K-KarpCatGear, Niedermayer, ÁrgusePropulsion, Fjuka Bait, Sprtex, Duo, NoriesGraphiteleader, Momoi, Libra Lures, Yamaga Blanks, Loomis & FranklinYGK, VANFOOK, Varivas, Tiemco, PokeeDecoyBiwaa és Exner márkájú termékeket kínálunk a legjobb áron. Ha ugyanezeket a termékeket olcsóbban találod meg máshol, jelezd felénk, és mi azonos áron biztosítjuk neked a terméket. Ezzel is bizonyítjuk elkötelezettségünket az iránt, hogy mindig a legjobb ajánlatot nyújtsuk vásárlóinknak.

4. Van Raktáron Garancia

Ami a webáruházunkban "raktáron" szerepel, az tényleg raktáron is van. Így nem kell hosszú heteket várnod a horgászat megkezdésére. A terméknél megjelenített információ alapján elindítjuk a szállítást.

5. 28 Napos Elállási Jog

Tiszteletben tartjuk a jogaidat, és biztosítjuk, hogy minden vásárlás során élhess a kötelező duplájával, a 28 napos elállási joggal. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem kívánod megtartani a terméket, egyszerűen jelzed az elállási szándékod 28 napon belül. Küldjük a futárt a csomagért a mi költségünkön.

6. Gyors Visszatérítés Garancia

Amint megkapjuk a visszaküldött terméket és ellenőriztük annak állapotát, azonnal elindítjuk a visszatérítési folyamatot. A vételár általában 3-5 munkanapon belül kerül visszautalásra a számládra.

7. Biztonságos Csomagolás Garancia

A Biztonságos Csomagolás Garancia azt jelenti, hogy minden terméket megkülönböztetett gondossággal csomagolunk be, így biztosítjuk, hogy a termékek sértetlenül és hibátlan állapotban érkezzenek meg hozzád. Minden csomagot úgy alakítunk ki, hogy megvédje a termékeket a szállítás során fellépő esetleges sérülésektől.

8. Cseregarancia

Ha valamilyen okból a megkapott termék nem felel meg az elvárásaidnak, vagy esetleg hibás lenne, ne aggódj! Küldünk egy futárt a jó termékkel, aki elhozza Neked a helyes terméket, és ugyanakkor vissza is veszi a nem megfelelőt.