Hungarian
English
Termékek

Kellék zsinórhoz

Gyakorlott horgászok pontosan tisztában vannak vele, hogy egy-egy horgászat eredményességének a kulcsa leginkább a tűpontos megvalósításban rejlik. A tudatos horgászok ezért is foglalkoznak a zsinór kellékek beszerzésével (is).

Természetesen gondoltunk a kínálatunk kidolgozása közben azokra a pontosságra törekvő horgászokra, akik szeretnek precízen ugyanarra a helyre etetni, majd pedig peca közben ugyanoda módszeresen visszatalálni.

Úgyhogy bátran lehet kattintani az oldalon belül akár a szimpatikusnak tűnő zsinór kellékek, akár az egyéb horgászattal kapcsolatos eszközök adatlapjára.

Mit értünk pontosan zsinór kellékek alatt?

Alapvetően a zsinórjelölő filcekről van szó a kategórián belül. Ezek a filcek ugyebár többféle színben állnak rendelkezésre, és a maximálisan precíz horgászatot teszik lehetővé egészen praktikusan.

A meghorgászni kívánt távolságon kiakasztjuk az orsó klipsz részét, majd a zsinórjelölővel megjelöljük magát a damilt. Így akkor is vissza tudunk találni az etetésre a későbbiekben, ha egy-egy termetesebb hal megakasztása után muszáj megoldani a klipsz kiakasztását.

Úgyhogy ennek szellemében igencsak jól jöhet, ha a vízparton helyet foglalva és tudatos pecára készülve kéznél van ezekből a roppant hasznos eszközökből is.

Hogyan érdemes keresni, illetve választani a szóba jöhető eszközök és termékek között?

Mindenekelőtt az lesz célravezető eljárás, ha a horgászat várható körülményeit felmérve oldjuk meg magát a szóba jöhető eszközök beszerzését. Amit a horgászat megkövetel, ahhoz mérten javasolt megoldani a beszerzést.

Zsinór kellékek szintjén alapvetően a szín kiválasztása lehet a döntő faktor. A lényeg ugyanis, hogy a főzsinórtól legyen eltérő a színárnyalat. Ezáltal könnyű lesz észrevenni még akkor is, amikor a horgászat lázában égünk.

Persze nem árthat az sem, ha a horgászathoz szükséges egyéb eszközök is rendelkezésre állnak. Nálunk gond nélkül megoldható a beszerzésük.

Természetesen az egyéb eszközök is könnyen megtalálhatók itt a webáruházon belül

Méghozzá egészen könnyen és egyszerűen, tényleg másodperceken belül. Úgyhogy akár egy füst alatt elintézhető valamennyi olyan eszköz és felszerelés begyűjtése, amire csak szükség lehet a következő horgászatok alkalmával.

Csali, etetőanyag, horog akár előre kötött változatban is, etetőkosarak és zsinórok egészen sokféle kivitelben és méretben. Sorolhatnánk még napestig a rendelkezésre álló eszközök listáját.

A lényeg, hogy bal felül a termékeink gomb megnyomásával tényleg elérhető szinte bármilyen horgászeszköz kategória oldala. Vagyis ezt követően szabadon lehet keresni köztük, amit a közelgő horgászat körülményei megkívánnak.

Ha sikerült választani a zsinór kellékek között, mutatjuk a rendelés menetét

Hogyha megvannak a beszerezni kívánt zsinór kellékek, akkor első körben válasszuk ki a rendelni kívánt mennyiséget, aztán adjuk őket hozzá a kosárhoz. Ugyanez lesz értelemszerűen a feladat az összes többi rendelni kívánt termék kapcsán.

Amikor minden megvan, jobb felül válasszuk a kosár lehetőséget, hogy a megrendelő oldalra jussunk. Lépésről lépésre töltsük ki az űrlapot és válasszunk fizetési, illetve átvételi módot. Majd egyszerűen erősítsük meg a rendelést.

Hogyha ezt sikeresen megoldottuk, maximum pár nap múlva már nálunk is lehetnek a megrendelt zsinór kellékek, és akár a vízparton is lehet használni őket.

Rendezés:

Top Mix Zsinorjelölő Filc sárga

Cikkszám: TM-8593
4.110 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

Top Mix zsinórjelölő Filc fehér

Cikkszám: TM-859
4.110 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

Top Mix Zsinorjelölő Filc Fluoro pink

Cikkszám: TM-8594
4.110 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

Top Mix Zsinorjelölő Filc Fluoro sárga

Cikkszám: TM-8595
4.110 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

Top Mix Zsinorjelölő Filc piros

Cikkszám: TM-8592
4.110 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

Spulni 100-300m átlátszó 10db

Cikkszám: DEL600998001
2.740 Ft 2.465 Ft
275 Ft 10%
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

Spulni 300-1200m fekete

Cikkszám: DEL600998002
730 Ft 655 Ft
75 Ft 10%
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

Frenetic zsinórszámláló dobásmérő

Cikkszám: BP-03-8120100
3.290 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

CarpZoom Zsinórmérő

Cikkszám: CZ-CZ4238
5.490 Ft
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.