Hungarian
English
Termékek

Pontyozó kombó

Pontyozó kombó szettjeink tökéletes alapot szolgáltatnak ahhoz, hogy akár egy-egy kapitális, 20+ kilogrammos ponty is sikeresen szákba terelhető legyen egy-egy bojlis horgászat keretei között.

Ezen az oldalon összepárosítottuk és elérhetővé tettük azokat a horgászbot, orsó és főzsinór kombinációkat, amelyek hibátlanul megfelelnek a pontyhorgászat igényeinek. Sőt, akár amurra is bátran lehet horgászni velük. Nyugodtan kiválasztható igény szerint mindhárom pontyozó kombó adatlapja, hiszen a kattintást követően még több tudnivaló is elérhető velük kapcsolatban.

Rendezés:

Nevis Dupla pontyozó szett

Cikkszám: HDP-KB-525
29.900 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

CarpZoom Univerzális bojlis szett

Cikkszám: CZ-CZ7120
14.990 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

CarpZoom Klasszikus pontyozó szett

Cikkszám: CZ-CZ5851
9.990 Ft
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

Delphin Armada Carp Blackway 360/2 3lbs 2 részes kombó

Cikkszám: KOMBO-PO-002
49.760 Ft 42.329 Ft
7.431 Ft 15%
Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 31.

Delphin Partisan Carp 4 részes bojlis kombó

Cikkszám: KOMBO-PO-001
89.990 Ft 74.817 Ft
15.173 Ft 17%
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 04.

A nagytestű békéshalak horgászfelszerelésének legfontosabb szempontjai

Amikor az ember pontyhorgászatra, netán amuros pecára vagy alternatív lehetőségként tokhalra pályázik, akkor a felszerelés legfontosabb tulajdonsága az erőtartalék. ÚJ!!! Kombó horgász szettjeink legnagyobb hozzáadott értéke, hogy az erő mondhatni csomagban érhető el.

Fontos például, hogy a bojlis bot karakterisztikája a kezünk alá dolgozzon a nagytestű halak fárasztásakor, illetve a 100 méter feletti távok megdobásakor. Az orsónak is bírnia kell a strapát, különösen a fékrendszer masszív és precíz működése elengedhetetlen.

A tökéletes összhanghoz pedig az sem árt, hogyha a bothoz és orsóhoz hasonlóképp megbízható főzsinór is társul. A modern horgászfelszerelések jellegéből fakadóan ezek az elemek látszólag könnyűek és finomak, de nem kevés kraft van bennük.

Milyen előnyökkel járhat egy pontyozó kombó kiválasztása?

Különösen akkor éri meg őket választani, ha nem feltétlenül vagyunk 100%-ig biztosak a bot, az orsó vagy a damil kiválasztásában. Valljuk meg őszintén, az elképesztő kínálatból nem mindig egyszerű eldönteni, melyik lesz az optimális darab.

Az itt elérhető kombinációkat viszont úgy állítottuk össze, hogy optimálisan illeszkednek a bojlis pecák körülményeihez és igényeihez. Nem hagyják cserben az embert még akkor sem, ha élete halát sikerült megakasztani.

Sőt, külön variációs lehetőséget jelent, hogy a 2 részes változatok mellett 4 részes szett is elérhető. Utóbbival akár egy füst alatt elérhető, hogy 2 horgászfelszerelést tudjunk bevetni és várhassuk a halak érkezését.

Segítünk, hogy minél egyszerűbb legyen keresgélni az oldalon belül

Pontyozó kombó keresésnél viszonylag egyszerű a dolgunk, hiszen a választék fókuszált. Így mindössze annyi a feladat, hogy kattintsunk a számunkra szimpatikus termék adatlapjára. Ez azért is ajánlott, mivel az adatlapon minden lényeges információ megtalálható róla.

Fontos, hogy áruházunkban az összes többi olyan eszköz elérhető, amire csak szükség lehet a horgászfelszerelés összeállításakor, csalizásnál vagy etetésnél. Az elérésükhöz annyi a teendő, hogy a lap tetején a sárga “termékeink” gombra kattintunk, majd kiválasztjuk a keresett kategóriát.

Minden egyes kategória oldalon személyre szabható a keresés. Ehhez a lap bal szélén elérhető szűrő funkciókat lehet használni. Így többek között ár, gyártó vagy típus szerint is koncentrálható a találati lista.

Biztos, ami biztos alapon a rendelés menetét is megmutatjuk

A legjobban tetsző pontyozó kombó megtalálása után adjuk hozzá a terméket a kosárhoz, illetve járjunk el ugyanígy az összes többi rendelni kívánt terméknél. Ha megvagyunk, jobb felül válasszuk a kosár ikont.

Töltsük ki a megrendelő űrlapot, aztán ha minden adat stimmel, erősítsük meg a rendelést. Ezután jó eséllyel csak néhány napot kell várni, és a megrendelt horgászfelszerelés már kéznél is lehet.