Hungarian
English
Termékek

Elektromos csónakmotor

Egy korszerű, megbízható és minden igényt kielégítő horgász csónak vagy motor a hozzá tartozó felszereléssel együtt szinte végtelenné teszi a horgászattal kapcsolatos lehetőségeket. Úgyhogy megértjük, ha épp aktuálissá vált ezeknek az eszközöknek a beszerzése.
Ezen az oldalon könnyedén beszerezhető mindaz, amire csónak- és motorfelszerelés címén szükség lehet. Méghozzá biztos forrásból, magas minőségben, hosszú évekre szóló várható élettartammal. Kattintson bátran akármelyik termék adatlapjára, és tudjon meg róla többet is a rendelés előtt.

Rendezés:

Epropulsion Spirit 1.0 Plus L hosszú száras elektromos csónakmotor

Cikkszám: EP-902002
890.000 Ft 799.990 Ft
90.010 Ft 10%
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.

Epropulsion Spirit 1.0 Plus S rövid száras elektromos csónakmotor

Cikkszám: EP-902001
890.000 Ft 799.990 Ft
90.010 Ft 10%
Raktáron (szállítás 2 munkanap)
Várható szállítás: 2024. június 17.

Epropulsion Spirit 1.0 Plus 48V pótakkumulátor - Plus és Evo típusokhoz

Cikkszám: EP-902006
549.900 Ft
Raktáron (szállítás 2 munkanap)
Várható szállítás: 2024. június 17.

Delphin ComfoSIT 65x20cm csónakpárna

Cikkszám: DEL101002534
5.560 Ft 5.005 Ft
555 Ft 10%
Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 19.

Epropulsion Spirit Plus Solar Accu Charger -48V- Akkumulátor töltő + töltés szabályzó szett

Cikkszám: EP-901840-902010
174.000 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.

EPROPULSION eLite Motor 500W elektromos csónakmotor, beépített smart akkumlátorral

Cikkszám: EP-901449
429.000 Ft
Előrendelhető (emailben)
Várható szállítás: 2024. augusztus 15.

Praktikus segédlet a csónak- és motorfelszerelés keresése kapcsán
Csónakfelszerelés és motorfelszerelés címén is többféle termék beszerzésére van lehetőség az áruházunkban. Persze a kínálatot igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a keresett felszerelés megtalálása és beszerzése minél könnyebb feladatnak számítson.
Akad az oldalon egy plusz funkció, aminek a hasznosságára mindenképp szeretnénk felhívni a figyelmet. Ez a jobb felső sarokban megtalálható okoskereső. Azért számít úgymond okoskeresőnek, mert többet tud a hagyományos szabadszavas keresésnél.
Pluszban ugyanis tippeket ad olyan kulcsszavakra és kifejezésekre, amikre a legtöbb horgász keresett az oldalon, ezáltal is segítve a legnépszerűbb horgász felszerelések beszerzését.

Mutatjuk, miért érdemes a csónak- és motorfelszerelések adatlapjára kattintani
Jól tudjuk természetesen, hogy a horgász csónakok és motorfelszerelések kiemelten fontos eszközöknek számítanak. Olyannyira, hogy az ember nem szívesen dönt a beszerzésükről a szükséges információk hiányában.
Éppen ezért alakítottuk ki valamennyi termék oldalát úgy, hogy minden lényeges információ könnyen fellelhető legyen rajta. Magyarul a kattintást követően minden lényeges tudnivaló rendelkezésre fog állni, amire csak szükség lehet a megfontolt döntéshez.
Tehát a kiszemelt csónak- és motorfelszerelés kapcsán pikk-pakk megtudhatunk mindent az előnyökről, hasznosságról, alkalmazásról és a leginkább javasolt alkalmazás jellegéről. Mondhatni kizárható a helytelen döntés lehetősége.

Segítünk, ha a csónak mellett egyéb horgász felszerelésekre is szükség van
Mit sem ér a legjobb horgász csónak, hogyha híján vagyunk a sikeres és eredményes horgászat nélkülözhetetlen eszközeinek. Na és persze az sem lényegtelen szempont, hogy sikerüljön egyetlen helyről beszerezni minden olyan felszerelést, amire a soron következő horgászatunk során szükség lehet.
Nincs más teendő, mint az oldal bal szélső sávját használni. Ott ugyanis minden olyan horgászfelszerelés, kiegészítő és aprócikk megtalálható, amit jó eséllyel magunkkal akarunk vinni a vízpartra.
Kattintsunk tehát nyugodtan bármelyik kategória megnevezésére. Kattintást követően pedig széles körben állnak majd rendelkezésre a kiválasztott kategória lehetőségei, természetesen egytől egyig olyan minőségben, amit mi magunk is szívesen használnánk horgászat közben.

A csónak- és motorfelszerelés mielőbbi beszerzésének javasolt menete
Természetesen figyeltünk rá, hogy a csónak- és motorfelszerelés beszerzése minél egyszerűbb legyen. Amint megvan a legszimpatikusabb választás, egyszerűen csak adjuk hozzá a virtuális kosárhoz. Ha pedig minden keresett termék benne van a kosárban, akkor a jobb felső sarokban válasszuk a „tovább a pénztárhoz” opciót.
Itt már csak néhány kattintás, hogy a fizetési és átvételi mód kiválasztását követően nemsokára át is vehessük a megrendelt termékeket.