Hungarian
English
Termékek
Yarie 702 Pirica More 2,2gr N7 Husky Eye kanál villantó
2.350 Ft

Yarie 702 Pirica More 2,2gr N7 Husky Eye kanál villantó

2.350 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Raktáron (szállítás 2 munkanap)
Várható szállítás: 2024. május 15.
Cikkszám: FIA-Y70222N7
Egységár: 2.350,00 Ft/db

Leírás

Az időtlen klasszikus! Kis és könnyű kanál lassú behúzáshoz. A "PIRICA" egy kis, könnyű kanál, amely hatékonyan működik lassú behúzáskor. Úgy tervezték, hogy rugalmas és sima esést biztosítson, és hatékonyan kezelje a vízfolyás ellen a kanál ellen, jól működik, amikor a folyó vagy a patak irányába dobod le vagy keresztbe dobod. A PIRICA, amelyet stabil úszásáért ismernek el, lehetővé teszi a horgászoknak, hogy teljesen ellenőrzés alatt tartsák a csali mozgásait, így csalogathatnak egy kapást a célpont pillanatában.

Minden méret jellemzője:

  • PIRICA More 2.6g

    Magas-tekergő wobble-ban, lassú tempójú behúzáskor automatikusan csúszik. Minimális lebegéssel rendelkezik, így alkalmas a távolabbi nagy tavak alján közelítő halakhoz.

  • PIRICA More 1.5g

    Stabil wobble-roll akciót kínál, lehetővé téve egy áramvonalasabb sziluettet és vonzerőt a T-Fresh EVO-hoz képest. Széles sebességtartománnyal rendelkezik, alkalmazkodik a különböző helyzetekhez, a felszíntől az aljáig, így minden körülmények között sokoldalú.

  • PIRICA More 1g

    Kis méretű, de erős és élénk wobble akcióval rendelkezik. Kiválóan megtartja mélységtartományát és széles sebességtartománnyal rendelkezik, így alkalmas gyors és lassú behúzásokhoz is.

Tulajdonságok

darab/csomag 1db
Szín husky eye
Színkód N7
Tömeg 2,2g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.