Hungarian
English
Termékek
ReelX Racing Oil Baitcaster Rollenöl (30 ml) orsóolaj
5.400 Ft

ReelX Racing Oil Baitcaster Rollenöl (30 ml) orsóolaj

5.400 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. április 17.
Cikkszám: IM-SC-SX30
Egységár: 5.400,00 Ft/db

Leírás

A RACING OIL, az egykori SpeedX, egy ultramagas teljesítményű kenőanyag, ami forradalmi korrózió elleni technológiát ötvöz egy páratlanul alacsony, csak 0,01-es súrlódási együtthatóval. Ez a speciális formula lehetővé teszi a kenőanyag használatát extrém hőmérsékleti körülmények között is, -50°C-tól +150°C-ig, anélkül, hogy szilikont, kátrányt, viaszt, Teflont® vagy bármilyen egyéb adalékanyagot tartalmazna, illetve megkeményedne.

Kifejezetten ajánlott casting orsók nagy sebességű golyóscsapágyaihoz, csapágyhüvelyekhez és minden olyan alkatrészhez, amely minimális súrlódási ellenállást igényel. Megfelelő az zárt golyóscsapágyak számára is!

Nem toxikus, nem karcinogén és nem gyúlékony, így biztonságos a használata.

A casting orsók hosszú élettartamának kulcsa a rendszeres karbantartás és az időszakos friss olajjal való kezelés. A RACING OIL nem csak a casting orsók teljesítményét javítja jelentősen, hanem hozzájárul az alkatrészek hosszabb élettartamához is, csökkentve a kopást és a karbantartási igényt. A casting orsók professzionális felhasználói között ez a termék az elsőszámú választás, amikor a megbízhatóságról és a teljesítményről van szó. Ügyeljen orsója rendszeres karbantartására a RACING OIL használatával, és tapasztalja meg az azonnali teljesítménynövekedést és a hosszabb élettartamot!

Tulajdonságok

darab/csomag 1db
Kiszerelés 30ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.