Hungarian
English
Termékek
Rapture Areabox Tackle System bottartó
8.610 Ft
6.460 Ft
Kedvezmény: 2.150 Ft 25%

Rapture Areabox Tackle System bottartó

8.610 Ft
6.460 Ft
Kedvezmény: 2.150 Ft 25%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. augusztus 01.
Cikkszám: 113-20-750
Egységár: 6.459,99 Ft/db

Leírás

Minden horgász számára nagyon fontos, hogy az éppen használaton kívüli botjait is biztonságban tudja a víparton is. Igaz ez a pergető horgászokra is. Nekik ajánlunk most egy kiváló megoldást.

Ez a - Polycarbonátból és ABS-ből készült - bottartó egyszerű mozdulattal csatlakoztatható a Rapture Area Box pergető doboz oldalához. 
Ezekhez a dobozokhoz a vásárláskor tartozékként ugyan jár két bottartó, de a dobozhoz összesen 4 darab bottartó csatlakoztatható összesen, mégpedig a 6 kialakított csatlakozó pont (oldalanként 3-3) valamelyikéhez. Így ezzel a bottartóval tovább bővíthetjük a pergető dobozunkat.

Ezeknek a bottartóknak a magassága 2 egyszerű lépésben állítható, így könnyen lehet igazítani a botvég és az orsó szár távolságának megfelelően.
A tartó fejének speciális kialakítása megakadályozza, hogy a behelyezett bot körbe forogjon tárolás közben. Ezt az bot behelyezésekor az orsó szárának a bottartó fej vájatába illesztésével érhetjük el. A fejen 4 vájat van, így a bot 90 fokonként rögzíthető.
A tartó alján lévő talp csúsztatható, amelyek megfelelő pozícionálásával az egész pergető doboz stabilitása növelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.