Hungarian
English
Termékek
Nories Trout ZX 30mm 3.5g (061) kanál villantó Gun Metal
3.950 Ft

Nories Trout ZX 30mm 3.5g (061) kanál villantó Gun Metal

3.950 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. április 17.
Cikkszám: IM-NO-35-10778
Egységár: 3.950,00 Ft/db

Leírás

A TROUT ZX: Forradalmi Reakciós Csali a Trout Area (állóvízi pisztráng) Horgászatban

A TROUT ZX csali az állóvízi pisztráng horgászatban úttörő megoldást kínál, ötvözve a hatékonyságot és innovációt, hogy a horgászok maximális eredményeket érhessenek el. Ez a különleges reakciós csali kifejezetten az emelés és süllyedés (lift & fall) technikára lett finomhangolva, amely lehetővé teszi a gyors aljzat-elérési sebességet, miközben a test rezgése - egy egyedülálló vibrációs mechanizmus - ösztönzi a halak táplálkozási reflexeit még a legpasszívabb időszakokban is.

A TROUT ZX két állítható csatolási ponttal rendelkezik, amelyekkel a vibráció erőssége és mintázata személyre szabható. Az első pozíció ideális a tágabb vízterületek átfésülésére, miközben minimalizálja a felesleges rezgéseket, amelyek megzavarhatják a halakat. Ezzel szemben a második pozíció egy széleskörű és kiszámíthatatlan mozgásmintát biztosít, ami különösen előnyös a part közeli horgászat vagy szűkebb helyszínek esetében.

Az emelés és süllyedés módszere által a TROUT ZX maximális vonzerőt fejt ki, még a legkisebb területeken is, biztosítva, hogy a horgász minden egyes dobásnál a legnagyobb esélyt kapja a sikeres fogásra. Ez a csali olyan speciális helyzetekben is képes reakciót kiváltani, ahol más, hagyományos csalik, mint például kanalak, crankbait-ek vagy minow-ok, már nem hatékonyak.

A TROUT ZX használatával a horgászok felfedezhetik az állóvízi pisztráng horgászat új dimenzióit, kiaknázva a halak ösztönös táplálkozási szokásait. Ez a csali nem csupán egy újabb eszköz a horgász felszerelésében, hanem egy stratégiai választás, amely meghatározó lehet az állóvízi pisztráng horgászat sikerességében.

Az állóvízi pisztráng horgászatra tervezett TROUT ZX csali tehát nem csak egy új termék a piacon, hanem egy valódi innováció, amely megváltoztatja a horgászatot. A különleges emelés és süllyedés technikájával, személyre szabható vibrációs mintáival, és a horgászok igényeit maximálisan kiszolgáló kialakításával a TROUT ZX kiemelkedik a tömegből, és új lehetőségeket nyit az állóvízi pisztráng horgászatában.

Tulajdonságok

darab/csomag 1db
Horog szakáll nélküli
Hossz 30mm
Szín gun metal
Színkód 61
Tömeg 3,5g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.