Hungarian
English
Termékek
Niedermayer Landing merítőszák tartó, fluo zöld / fekete
9.990 Ft

Niedermayer Landing merítőszák tartó, fluo zöld / fekete

9.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. június 25.
Cikkszám: NM-01-01-04
Egységár: 9.990,00 Ft/db

Leírás

Ez a kifinomult eszköz különösen kedvelt a trout area versenyzők körében, akiknek rendkívüli sebességgel kell szákolniuk a halakat. A merítőszák állványok gyorsan elkerülhetetlenné váltak a pontos szákolásban, ami hatékonyabb eredményességet biztosít.
A Niedermayer landing net állvány 3D nyomtatással készült, speciális tervezésének hála kiváló erőt és tartósságot nyújt. Az elipszis alakú, hosszú élettartamú gumi segítségével erősen és stabilan rögzül a száknyélhez, garantálva ezzel a megbízható teljesítményt a horgászat során. A versenyzők számára fontos, hogy eszközeik időtállóak legyenek, és ez az eszköz pontosan ezt nyújtja számukra.
Ez a termék számos előnnyel rendelkezik a konkurens termékekkel szemben. Az egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül széles nyélátmérő tartományban használható, ami lehetővé teszi a sokrétű felhasználást. Ez azt jelenti, hogy a száknyél számos pozíciójában könnyedén alkalmazható, maximalizálva a horgász hatékonyságát és kényelmét. Minden trout area stílushoz használatos nyélhez tökéletes megoldás.
Emellett a rugalmas anyag révén a Niedermayer landing net állvány rugalmas földreérést biztosít, ami csökkenti a zajt és óvja a száknyelet. Ez különösen fontos a halkörnyezetben, ahol a csend és a finom mozdulatok kiemelkedő fontosságúak a sikeres horgászathoz.
Összességében a Niedermayer landing net állvány kiváló választás a versenyzők és a szenvedélyes horgászok számára egyaránt, akik maximális teljesítményt és kényelmet keresnek a horgászat során.
Minden tartónak 2 db rögzítő gumi a tartozéka.

Tulajdonságok

Anyaga műanyag
Méret 145*140*14mm
Szín zöld (fluo)-fekete
Tömeg 40g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.