Termékek Menü

Amiért érdemes minket választani....

Néhány érv, hogy miért is érdemes minket választani:

 A munkanapokon délig leadott megrendelések - magyarországi szállítási cím esetén - a következő munkanap már a kezében lesznek.Munkanapokon dél után, illetve hétvégén / ünnepnap leadott rendelésekre sem kell sokat várni, hiszen a megrendelést követő második munkanapon már megérkezik.

Ingyenes kiszállítás magyarországi szállítási címre bruttó 10.000 Ft feletti rendelés esetén. Kérhet házhoz szállítást, de kérheti a csomagját az országban 270 településében található 650 GLS csomagpontjának valamelyikébe is. Nem kell várni a otthon a futárra, amikor ideje van, akkor veszi át a csomagot és a legtöbb helyen fizethet bankkártyával is.

Webáruházunkban a törvényben előírt 14 napos visszafizetési kötelezettséget megdupláztuk, így 28 napig élhet elállási jogával.

 Rendszerünkben lehetőség van bankkártyás fizetésre is.
 Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.
A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra van szükség: 

  • Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) 
  • Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) 
  • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!) 

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: 

  • MasterCard (dombornyomott) 
  • Visa (dombornyomott) 
  • American Express (dombornyomott) 
  • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók. 
  • Maestro Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése. 

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

 Paypal fizetés a világ egyik legnagyobb - eredetileg - kifejezetten internetes fizetésre szakosodott online felületén. Hogy mennyire biztonságos? 2015 elején több mint 165 millió regisztrált felhasználója volt mintegy 200 országban. A PayPal nem elektronikus bank, hanem egy biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”. A fizetés pár kattintással elvégezhető a PayPal saját internetes felületén.