A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat. A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.
Bővebb információkért katt ide.
Termékek Menü

Haldorádó Fluo aroma 20 ml

Különféle aromák, melyek eredeti - Dél-Afrikából származó - fluoro színezőanyaggal vannak megfestve, így nem csak ízükkel, aromájukkal, de látványos oldódásukkal is magukra irányítják a halak figyelmét.
Ezekkel az aromákkal a kisérletező kedvű horgászok újabb utakon indulhatnak el.
Minden ízben található Fluo Energy etetőanyag is, így mindegyik aromát a saját csalogatóanyagával lehet kombinálni. Azonban kár lenne beskatulyázni ezeket a folyadékokat csak egyetlen etetőanyag ízesítésére, hiszen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és néha a legmeghökkentőbb társítások vezetnek eredményre!

Zöld Afrika. Zöldalma és fahéj keveréke, igazán különleges aroma, amely nagyon intenzív zöld felhőt képez oldódás közben.
Kék fúzió.  Nagyon attraktív, élénk színű folyadék, ami vízben gomolygó „füstöt” képez az etetőanyag körül, ezzel minden esetben felhívja magára a figyelmet! Kék színe nem tolakodó, így a tisztább vizű tavakban is eredményesen használható, aromája pedig még a természetes, nagy kiterjedésű vízterületeken is fogós!
Ördögűző. Fokhagyma-mandula keveréke, ez az egyetlen aroma, amely nem tartalmaz fluoreszcein színezőt, mert akkor már nem lehetett volna fehér.
Chilis tintahal. Rendkívül csípős, ezért jól szelektálja a nagyobb pontyokat. Színe bordó, a vizet téglavörösre festi. Ez az íz egyértelműen arra szolgál, hogy a kishalakat távol lehessen tartani az etetéstől, így a termetes pontyoknak lesz idejük odaférni a csalihoz. 
Fekete erő. Színe nem hivalkodó, hanem teljesen fekete. A vízben gyorsan oldódik, és sejtelmes sötét színű felhőt képez. Magas halolaj tartalma robbanásszerű gyorsasággal terjed a vízben, ám az etetőanyag szemcsékbe ivódott aroma hosszú ideig adagolja magából az olajcseppeket. A természetes halas íz egyáltalán nem bántó, de nagyon vonzó a pontyok számára. A sötét felhővel együtt a hosszan tartó aroma is jól terjed a vízben, ami még akkor is utat mutat a halnak, ha az addig nem találta volna meg az etetőanyag gombócunkat.

 

Kép: Cikkszám: Tulajdonság: Bruttó ár: Egységár: Készletszint: Raktáron, kosárba rakom
HLD HFF01
zöld Afrika
1.570 Ft
7.850,00 Ft/l
Elfogyott
HLD HFF04
ördögűző
1.570 Ft
7.850,00 Ft/l
Raktáron
HLD HFF05
csilis tintahal
1.570 Ft
7.850,00 Ft/l
Raktáron
HLD HFF06
fekete erő
1.570 Ft
7.850,00 Ft/l
Raktáron
HLD HFF07
kék fúzió
1.570 Ft
7.850,00 Ft/l
Raktáron

Közös tulajdonságok:

Kisz. 20 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!