Termékek Menü

EXCEED SPIN 3500 orsó

A TRABUCCO EXCEED SPIN orsócsalád legkisebb tagja, amelyik méreténél fogva a harcsára pergető horgászok kedvenc orsója lehet.
Masszív alumínium orsó, mely könnyú, de olyan kemény mint a vas; kevesebb mint 350 g és 0.30-as zsinórból is 210 m kapacitással rendelkezik. A rozsdamentes összetevőkből gyártott visszaforgásgátlót nem lehet kikapcsolni. Ezt az állandó funkciót a véletlen balesetek elkerülése miatt alkalmazták a mérnökök.A harci hajtókar kovácsolt alumíniumból készül, melyet egy gyönyörű, jól fogható gomb zár. Fékrendszere olyan, amit soha nem láthattunk ezelőtt hasonló kategóriában, az Exceed Spin 3500 orsó  kis mérete ellenére 12 kg-os maximális fékerővel rendelkezik.( ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy maximális fékerő beállításánál csak kevesen tudják kézzel elforgatni a dobot az orsón) Ez nyilván abszurd specifikáció néhány ember részére, de más, ambíciózus horgászok esetében feltétlenül szükséges adat.

Rozsdamentes acél hajtómű, sós víz ellen védett bronz fogaskerék és titánium zsinórvezető a főbb ismérvei. A zsinór vonalvezetése tökéletes, mely megakadályozza annak bevágódását, elkerülve ezzel a veszélyes helyzeteket nagyobb halak fárasztása közben. A felkapókar üreges és erős, megbízható, de könnyebb, mint a hagyományos változat. 

 

Kép: Cikkszám: Tulajdonság: Bruttó ár: Készletszint: Kosárba rakom
032-68-350
---
52.420 Ft 39.320 Ft
Elfogyott

Közös tulajdonságok:

Áttétel cm 5,5:1(105)
Csapágy 6+1
Dobkap. 0,40-220 m
Fékerő kg 20.00
Mérete 3500
Pótdob -
Tömeg 348 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő