Hungarian
English
Termékek
Delphin ZANDERA FlexiFLOAT UVs 6x 5db 12cm LOLIPOP Duopack box
11.550 Ft
dbcsomag

Delphin ZANDERA FlexiFLOAT UVs 6x 5db 12cm LOLIPOP Duopack box

11.550 Ft
dbcsomag
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 13.
Cikkszám: DEL101004099
Egységár: 385,00 Ft/db

Leírás

A ZANDERA a Delphin csúcsminőségű plasztikcsali modellje, melyhez egyedi lebegő Fexifloat anyagot használtunk, amit nagyon nagy rugalmasság jellemez, így a ragadozók számára abszolút ellenállhatatlan darab. Ezzel a modellel sikeresen kombináltuk a hibátlanul működő formát, és a legkívánatosabb színeket a kiváló árral. Ráadásul most extra lágy úszó anyagban is kapható.

A csali tökéletes akciója még a legravaszabb ragadozókat is garantáltan be fogja csapni. A teljes koncepciót - a test formától a legapróbb részletekig - a helyi ragadozók megfogására tervezték. Ne tévessze meg a csali neve; a süllőn kívül sügérre, csukára és harcsára is kiválóan alkalmas! A nagyon puha anyagnak köszönhetően a csali farka a leglassabb mozdulatnál is billeg, puhasága pedig gondoskodik arról, hogy a ragadozó ne akarja majd elengedni. Hagyományos jig fejjel használva, a lebegő anyag kikönnyíti a horgot, növelve az akasztás sikerességét amikor a fenék közelében érkezik a kapás. Szabadon mozgó horogra rögzítve a csali nagyon természetes megjelenést biztosít, mivel nem süllyed le a fenékre, hanem természetesen fellebeg.

A csali testét két okból bordázták. Mindenekelőtt a bordázás növeli a csali vonzerőjét, és több rezgést kelt a vízben. Másrészt, megkönnyíti a csali horogra való feltűzését. A bordák segítségével pontosan megmérheti, hogy a horog hol fog kijönni a csaliból. A csali hátán és hasán is található egy bevágás, amely a horoghegy elrejtésére szolgál, ezzel lehetővé teszi a horgászatot még a leginkább benőtt víz területeken is.

A Zandera Flexifloat a leghatékonyabb színváltozatok széles skálájában kapható, amelyeket Európa-szerte számos vízen végzett vizsgálatok alapján választottak ki. Ezenkívül ezek a színek UV-aktívak, lehetővé téve a napfény intenzívebb visszaverését a víz alatt, így a csalik még mélyebb víz rétegekben, és gyenge fényviszonyok között is jól láthatóak. Nem feledkeztünk meg az szag csíkról sem, amit a gumicsalik hagynak a víz alatt. Ezek a csalik sót és halaromát tartalmaznak, így a ragadozók számára ellenállhatatlan célponttá válnak.

Tulajdonságok

darab/csomag 30db
Hossz 12cm
Szín lolipop

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.