Hungarian
English
Termékek
Delphin TWISTA UVs 5db 8cm AGRESOR gumihal
1.370 Ft
1.235 Ft
Kedvezmény: 135 Ft 10%

Delphin TWISTA UVs 5db 8cm AGRESOR gumihal

1.370 Ft
1.235 Ft
Kedvezmény: 135 Ft 10%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. június 28.
Cikkszám: DEL101002275
Egységár: 247,00 Ft/db

Leírás

Masszív és ellenállhatatlan farok, amely még a vízben való leglassabb mozgásnál is irritáló hatást kelt. Ez a Delphin TWISTA UVs gumihal legmeghatározóbb tulajdonsága. A jellegzetes, atipikus formájú, kivágásokkal ellátott farok minden helyzethez megfelelő. Akár a gyors, agresszív csalikezelés híve, akár a lassú és természetes mozgás híve. A TWISTA UV-k nem okoznak csalódást, mivel nagyon hatékonyak. A gumihal testét két okból rovátkolták. Az első, nagyon fontos, hogy növeljük a gumihal vonzerejét és növeljük a rezgést vízben. A második ok az, hogy megkönnyítsük a csali horogra helyezését. A bevágások segítségével pontosan le tudod mérni, hogy a csaliba hova kerül a horog. A jigre való felszúrás így egyszerű. A csali elülső részén a száj területén egy kivágással van módosítva, hogy a csali jobban illeszkedjen a jigfejhez.

Valószínűleg kíváncsi vagy, mit jelentenek valójában az UVs. Az egyedi színkombinációk UV színekkel vannak ellátva, melyek a víz alatt jobban visszaverik a napsugarakat, így a gumihalak jobban észrevehetők. Nem feledkeztünk meg a szagnyomról sem, amit a gumicsalik hagynak a vízben. Ez az S jelképezi, hogy a csalik sót és halízt tartalmaznak, így ellenállhatatlan célpontot jelentenek a ragadozók számára.

A TWISTA UVs változat a leghatékonyabb színváltozatok széles skáláját kínálja, amelyeket Európa vizein végzett hosszú távú tesztek alapján választottak ki.

Tulajdonságok

darab/csomag 5db
Hossz 8cm
Szín agresor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.