Hungarian
English
Termékek
Delphin SCANDAL SPIN 250cm 30g pergető bot
25.700 Ft

Delphin SCANDAL SPIN 250cm 30g pergető bot

25.700 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. május 22.
Cikkszám: DEL101004436
Egységár: 25.700,00 Ft/db

Leírás

Vékony és tökéletesen kiegyensúlyozott bot a ragadozóhalak pergetőhorgászatának minden rajongója számára. Gyors akciója és érzékenysége alkalmassá teszi a plasztikcsalikkal történő jigezésre.

Három méretben kapható, amelyek lefedik a különféle halfajok célzott horgászatát, sokféle különböző műcsali használatával. A legnehezebb változat elsősorban süllő- és csukahorgászatra, a legkönnyebb pedig sügér- vagy pisztránghorgászatra alkalmas. A bottest 30T karbonból készült, gyors akcióval rendelkezik és kellően erős a pontos távoli dobások elérése érdekében. A modern gyártási módszereknek köszönhetően a bottest spicctagja nagyon érzékeny, így lehetővé teszi, hogy minden tereptárgyat tökéletesen érezzen a mederfenéken. A botnak ezt a fajta érzékenységét különösen értékelni fogja, amikor óvatosan táplálkozó ragadozóhalakra horgászik. A csőspiccen keresztül a bottest egyenesen az orsótartóba majd a kezébe közvetíti a kapásokat.

A blank minőségi SeaGuide cirkónium gyűrűkkel van felszerelve, amelyek könnyűek, erősek és tartósak. Ráadásul a gyűrűk ideális helyzetben vannak elosztva a bottesten végig, a maximális dobótávolság és az ideális terheléselosztás érdekében.

Az orsótartó ergonomikus, így nem terheli meg a karját még egy egésznapos horgászat során sem. Kiváló minőségű parafát használtunk, amely minden klasszikus dizájnt kedvelő figyelmét felkelti.

A Scandal egy nagyszerű bot megfizethető áron. Mind a kezdő mind a profik számára egyaránt ajánljuk; garantáltan tetszeni fog minden pergetőhorgásznak.

Tulajdonságok

Bot átmérő 10.6mm
Bot hossza (cm) 250cm
Szállítási hossz 129cm
Dobósúly 30g
Gyűrű tipus/db 10
Tagok száma 2
Tömeg 148g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.