Hungarian
English
Termékek
Delphin LYCAN TeleFEEDER 330cm 80g feeder bot
23.560 Ft

Delphin LYCAN TeleFEEDER 330cm 80g feeder bot

23.560 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. május 27.
Cikkszám: DEL101003232
Egységár: 23.560,00 Ft/db

Leírás

Kivételes teleszkópos bot, amelyben kompakt szállítási méreteket ötvöztünk a minőségi feeder bot összes követelményével. Ezek a LYCAN Telefeeder tulajdonságai.
Bot, amelynek ereje elsősorban a szállítás minimalista dimenzióiban rejlik. Az egyes szegmensek kiváló minőségű blankból készülnek, amelyek kihúzva tökéletesen működő egységet hoznak létre, parabolikus akcióval. A botot teljes hosszában megerősítettuk a PowerWrap technológiával, vagyis azáltal, hogy további karbon tekercselést kap a blank. Ennek feladata az erő (de nem a merevség), de a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás növelése is, ami a gyakorlatban sokkal hosszabb élettartamot eredményez. Ennek a technológiának a másodlagos előnye a blank lenyűgöző szerkezetű felülete, amelynek köszönhetően a bot egyedi eredeti megjelenést nyer. Hangsúlyozza az EVA habból készült, nagyon kellemes tapintású fogantyú is, amely a PowerWrap burkolattal együtt remek, csúszásgátló felületet hoz létre.

A bot végét nagyon lenyűgöző kialakítással tervezték, és a kúpos meghosszabbításnak köszönhetően nagyon kényelmes fogása van dobásnál. Az egyes részek szilárd egytalpas gyűrűkkel vannak ellátva, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt és hozzájárulnak a bot teljes súlyának csökkentéséhez.

Az ideális dobósúlynak köszönhetően a LYCAN Telefeeder valóban univerzális feeder bot, amely szállítási méreteivel, különleges kialakításával és kiváló minőségével kedvező árával bizonyára megfogja.

Tulajdonságok

Bot átmérő 13mm
Bot hossza (cm) 330cm
Szállítási hossz 83cm
Dobósúly 80g
Gyűrű tipus/db 4+5
Tagok száma 4
Tömeg 156g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.