Hungarian
English
Termékek
Delphin Cruiser Pro M nadrág
38.540 Ft
34.685 Ft
Kedvezmény: 3.855 Ft 10%

Delphin Cruiser Pro M nadrág

38.540 Ft
34.685 Ft
Kedvezmény: 3.855 Ft 10%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. május 27.
Cikkszám: DEL750005110
Egységár: 34.685,00 Ft/db

Leírás

A Delphin Pro sorozat ruhái kiváló minőségűek, melyre horgászatnál mindenkinek szüksége lehet, akit nem rémiszt el a hűvös, csapadékos időn a kedvenc hibbijától.
A Delphin CRUISER Pro nadrág zöld-fekete színkombinációban kiváló kényelmet és védelmet nyújt eső, szél és hideg ellen. 
A nadrág külső anyaga Polyester 320D Taslon melyre fel lett víve PU bevonat melynek vízoszlop mutatója 5000mm és légáteresztő képessége 3000g/m2/24ó. Ez azt jelenti, hogy kiadós esőben sem fog átázni.
A bevonat kitűnően véd a külső víz ellen, de lehetővé teszi a testpára távozását. Természetesen az összes varrás az átragasztásos eljárásnak köszönhetően szintén vízálló.
Az állítható kantárokat le lehet zippzározni.
A két oldalsó zseb rejtett zippzárral zárható.
A nadrág szár alsó részén 35cm hosszú zippzár van mely kinyitása után a nadrág szára jelentősen kiszélesedik, így le tudja venni, vagy felvenni ha a lábán cipő vagy csizma van.
Ezen kívül a nadrág szárak alsó részén tépőzár szalagok szolgálnak arra, ha a nadrágot szorosan a cipője köré szeretné húzni.
A nadrág tartozéka egy 4 cm széles öv műanyag klipszel, amelyr egy D-gyűrűt is tartalmaz. Erre hasznos dolgokat lehet felakasztani.
A fedett ágyéki zippzárt patentos gombokkal is ellátták.
A Delphin CRUISER Pro nadrág egyik legnagyobb előnye a térd és ülő rész párnázta. A néhány milliméter vastag hő- és vízszigetelő réteg biztosítja a kényelmet ha hideg és nedves talajon, fűben ül vagy térdel. De biztosan értékelni fogja ezt a hővédelmet akkor is, amikor a csónakjában ül.
Ezt a nadrágot nem csak horgászoknak, hanem mindenkinek ajánljuk, aki szabadtéren a kedvenc hobbijának hódol még hűvös, esős időben is.
Mosásnál ajánljuk, hogy speciális mosószert használjon funkcionális ruházatra és szükség esetén használjon impregnáló anyagot, mely megújítja a víztaszító felületet (DWR) a külső anyagon.

Tulajdonságok

Méret M

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.