Hungarian
English
Termékek
Delphin Cruiser Pro M dzseki
38.540 Ft
34.685 Ft
Kedvezmény: 3.855 Ft 10%

Delphin Cruiser Pro M dzseki

38.540 Ft
34.685 Ft
Kedvezmény: 3.855 Ft 10%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: Külső raktárban
Várható szállítás: 2024. május 27.
Cikkszám: DEL750005010
Egységár: 34.685,00 Ft/db

Leírás


A Delphin Pro sorozat ruhái kiváló minőségűek, ez az a ruha család, melyre horgászatnál mindenkinek szüksége van, ha esős, hűsös időben sem akar lemondani kedvenc hobbijáról.
A Delphin CRUISER Pro kabát külső rétege Polyester 320D Taslon anyagból készült. A belső oldalról ezen az anyagon egy PU bevonat lett felvíve és minden varrás át van ragasztva. Az anyag vízoszlop mutatója 5000mm és légáteresztő képessége 3000g/m2/24ó.
Ezek a paraméterek a mi időjárási feltételeinkhez tökéletesen megfelelőek, így a Pro ruházat kiválóan ellenáll és védi akár kiadós esőben is.
A kapucni állítható a gumi segítségével, feltekerhető és rögzíthető tépőzár segítségével. A központi zippzár rejtett, ez tovább fokozza a hőtartó képességét és még jobban véd a beázás ellen.
A gumi patental ellátott újakat le lehet húzni tépőzár segítségével.
A mell részen két zseb található vízálló cipzárral. Ezeknek a zsebeknek a belsejében meleg polár anyag van. A fő zsebeknek a belsejében szintén polár anyag van, így kézmelegítésre is ideális. Ezek a zsebek meg vannak duplázva, az elülső rész széles szegéllyel át van fedve és két patentos gomb található.
A kabát belsejében talál egy mell belsőzsebet az értékes dolgok elhelyezésére (telefon, iratok, kulcs stb.). Ez a zseb is zippzárral van ellátva.
A kabátot össze lehet húzni derékban és a kabát alján is.
A kabát hátán a kapucni alatt egy műanyag D- gyűrű található, ami egy kiváló akasztó pont ( pl.  merítő).
A Delphin CRUISER Pro kabát zöld-fekete színeket kapott. Paramétereit bizonyára értékelni fogják nem csak a horgászok de a vadászok és mindazok kik szeretnek a természetben tartózkodni.
Mosásnál ajánljuk, hogy speciális mosószert használjon funkcionális ruházatra, maximum 40 C-on, ne csavarja és szükség esetén használjon impregnáló anyagot, mely megújítja a víztaszító felületet (DWR) a külső anyagon.

Tulajdonságok

Méret M

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.