Hungarian
English
Termékek
Cseburáska (Cheburaskha) Lövedék (bullet) 22g 2 db/csg
600 Ft
420 Ft
Kedvezmény: 180 Ft 30%

Cseburáska (Cheburaskha) Lövedék (bullet) 22g 2 db/csg

600 Ft
420 Ft
Kedvezmény: 180 Ft 30%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. július 23.
Cikkszám: NM csebu-l 22
Egységár: 210,00 Ft/db

Leírás

A lövedék formájú cseburáska használatával lényegesen kevesebb elakadás bosszantja a pergető horgászt a kemény, köves, sziklás aljazton. 
A plasztikcsalit egy, vagy kétágú füles horogra kell felfűzni és beakasztani a rozsdamentes, hosszú élettartamu drótcsatlakozóba, amit aztán bele kell tolni az ólomfejbe.  A drót horoggal szembeni oldalába kell csatlakoztatni a kapcsot.
Előnye a jigfejekkel szemben,hogy a fenékre érést követően még pár másodpercig szabadon mozog, “külön életet él “ a plasztikcsali, ami az óvatoskodó ragadozó gyanúját kevésbé kelti fel, hiszen a fej tömegétől függetlenül mozoghat a gumi.
Figyelem ! Csak un. füles horoggal használható ! Ez lehet a rejtett horgos technikához használatos különféle offset horog, féreghorog, dropshot horog. Mindig a plasztik méretéhez, formájához illő  karcsú, lehetőleg mikroszakállú horog javasolt. Az UL szerelmeseinek a legkisebb,  10-14-es vékonyhúsu horog a hatékony megoldás. (BN 145)
A másik nagy előnye, hogy  kevésbé  roncsolja a gumitestet annak cseréjénél, hiszen a füles horog minimális  sérülést okoz a fel ill. levételkor és nagyban meggyorsítja a műcsali vagy az ólomfej cseréjét.. 
Ezzel a lövedék formájú cseburaskával tökéletes  műcsalétket készíthetünk egy 
fogós színű, formájú plasztikkal amivel a legmélyebb gödrökből  is elő lehet csalni a téli balinokat is.

Tulajdonságok

darab/csomag 2db
Tömeg 22g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.