Hungarian
English
Termékek
BaitBait Lázadó balanszírozott csali 19mm 150g
2.990 Ft
2.390 Ft
Kedvezmény: 600 Ft 20%

BaitBait Lázadó balanszírozott csali 19mm 150g

2.990 Ft
2.390 Ft
Kedvezmény: 600 Ft 20%
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó
Készletszint: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTJUK!
Várható szállítás: 2024. április 29.
Cikkszám: BBBH-LA19
Egységár: 15.933,34 Ft/kg

Leírás

Egy újabb különleges termék a Bait Bait műhelyéből! A balanszírozott csalik lényegesen könnyebbek a süllyedő bojliknál, ezért egy kisebb rászívás hatására is könnyedén beugranak a területen táplálkozó ponty szájába! Gyors pecákhoz, versenyekre, illetve amikor a pontyok kapókedve gyengébb kimondottan ajánljuk! Ezek a különleges horogcsalik plusz étvágyfokozókat kaptak illetve vízoldékonyságukat megnöveltük, ennek köszönhetően még aktívabb a csalogatóhatásuk.

Tipp: rapid pecákon egy szem balansz bojli, két szem süllyedő bojlival kiegészítve pva-ban megroppantva! Az eredmény nem marad el!

Balanszírozott csalizó bojlijaink a legnagyobb hatékonyság érdekében rendkívül összetett szerkezettel rendelkeznek. Kikönnyített de süllyedő kivitelben készülnek, amit megfelelő, fokozatos szárítással egészen lebegő Pop Up állapotig tudunk alakítani. Ez a tulajdonsága egy igazán sokoldalú és egyedileg variálható termékké teszi, ami a leg óvatosabb öreg pontyok becserkészésében is megbízható társunk lesz a vízparton!

Tulajdonságok

Ízesítés eper-hal
Kiszerelés 150g
Méret 19mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.